FAQ om priser Att provträna är gratis och alla är välkomna!

Så kan du göra det till låg kostnad och utan några bindningstider eller andra konstigheter. För 1200 kr får du full tillgång till gymmet i 6 mån, fr.o.m betalningsdagen. Det tillkommer en depositionsavgift på 150 kr för din låstagg, men de pengarna får du tillbaka, när du lämnar tillbaks nyckeln.
Då betalar du bara för det. En säsongsavgift kostar 1500 kr. Men vill du har mer, så kan du för endast 100 kr/mån få tillgång till all övrig träning. Eller kanske bara kombinera träningsformer på annat sätt till ett ännu lägre pris.
Och vill bara komplettera din träning så köper du vårt 10-kort. Med det kan du träna alla gruppträningar. Kortet kostar 600 kr och gäller 1 år.
Då har vi ett specialerbjudande för dig. Träna ett pass i veckan på våra fitness-gruppträningar för 750 kr säsongen (höst/vår)! Det blir mindre än 30 kr per gång, billigare än parkeringsavgiften? Det som krävs av dig är att du tränar samma pass varje vecka. Skulle du vilja variera eller träna lite mer ibland, kan du komplettera med ett 10-kort .
Då betalar du en fitness-gruppträning. Då kan du träna på alla fitness-pass och både få mängden och variationen. Det kostar 1500 kr säsongen (höst/vår).
Vårt kombi-erbjudande gör att du kan kombinera två valfria träningsformer (fitness/kampsport/gym) för endast 1850 kr (150 kr depositionsavgift tillkommer för låstagg).
Du tränar obegränsat i alla våra träningsformer och betalar endast 2000 kr säsongen (höst/vår)! Tränar du 3-4 ggr i veckan så blir det en avgift på ca 20 kr per pass.
Då kostar varje pass 85 kr. Vi tycker dessutom att det är positivt med nya människor som besöker oss och vill prova våra träningsformer.
Förutom de olika träningsavgifterna ovan till kommer en års/medlemsavgift på 230 per år. I den avgiften ingår det även Folksams försäkring.