Roliga redskaps- och styrkeövningar med kampsportsinslag. Fokus är styrka för hela kroppen.

Rikard, BK wobbler

Vi använde Crossbox som en del av vår försäsongsträning med fotbollslaget. Det var tuffa pass som pressade killarna till nya nivåer i sin träning. Perfekt för att bygga upp fysik & kondition, samt för stärka sammanhållningen i laget. Vi är jättenöjda.

Vi har kompletterat vårt träningsutbud med en ny träningsform, CrossBox. Vi tog de roligaste övningarna vi vet och satte ihop dem med fart och fläkt! Vi blandar redskaps- och styrkeövningar med kampsportsinslag och lite till.

Passens innehåll kan variera. Det kan vara stationsträning, gruppövningar och parövningar. Du kommer bland annat att få träna med hantlar, Kettlebells, TRX-band, mitts och boxsäck. Dyker det upp något nytt roligt tar vi med det också. Kombinationen med traditionella fysiska övningar och kampsportens unika utmaningar gör att träningarna blir varierande och roliga. Och tiden går fort när man har roligt!

Det finns inga krav på dig, förutom att du försöker så gott du kan. Träningens fokus är styrka för hela kroppen.

Se vår prislista för aktuella priser.

Se vår schema för aktuella träningstider

T-shirt och short är allt som behövs.

Vi rekommenderar ett par säckhandskar (inte sandsäckhandskar) och ett par benskydd om du inte har nån tidigare erfarenhet från träning med boxsäck.

Vill du prova några gånger innan du bestämmer dig så har vi utrustning till utlån utan någon extra kostnad. Vad det gäller klädsel så behövs inget speciellt, bara vanliga träningskläder som du kan röra dig obehindrat i, ex. en T-shirt och ett par shorts. Några skor behövs inte då vi tränar barfota.

Här kan du läsa mer om våra instruktörer.